Rogutės

15/01/2013 16:20

RogutesKaip ir kiekvienais metais ateina šaltasis metų laikas - žiema. Vieni džiaugiasi jos baltu spindėjimu, sleidžiamu jaukumu, kiti gi skundžiasi, kad be galo šalta ir net nosies iš po anklodės nesinori kišti ilgais ilgais žiemos vakarais. Bet žiema nėra toks jau niūrus metų laikas, kaip mes esame įpratę manyti, kaip visi aplinkiniai žmonės, veidai iš televižorių ar net veikėjai iš mylimų knygų mums teigia. Juk tiktai žiemą langai būna nuostabiai gražūs, išraižyti šerkšno gėlių ir tik tai žiemą miestai ir kaimai pasidengia baltu puručiu sniegu. O tada ir prasideda žiemos smagumai ir džiaugsmai.

Pripažinkite, juk ne tik vaikai mėgsta pasileisti nuo kalniuko su vėjeliu! Ach, kiek tai džaugsmo atnešdavo, kai buvote maži ir, esu tikra, ne ką mažiau džiaugsmo tai atneša ir dabar. O tam, kad vėjelis neštų jus nuo kalniuko, reikia ir tinkamų rogučių. Šiais laikais, kai parduotuvėse žiemos prekių, tokių kaip rogutės, čiuožynės ar net rogučių ir čiuožynių mišinys,  yra pilnos lentynos labai sunku išsirinkti tinkamas, o kaip tik tam šis straipsnis ir yra sukurtas.

Dauguma žmonių yra nelinkę keisti savo įpročių ir yra tvirtai prisirišę prie "senovinių" rogučių, ir tai tikrai nėra blogas pasirinkimas, pavyzdžiui internetinė parduotuvė vaikiskosprekes.lt  siūlo tokio tipo "Tako" rogutes, kurios yra ir kokybiškos ir stilingos. Šios rogutės yra įvairių modelių, gali būti dvivietės, skirtos gaudyti vėjelį su kompanija, gali būti vienvietės, skirtos nuskrieti nuo kalniuko savo mėgiamu stiliumi. Tai pat rogutės būna su aukšta rankena, skirta stūmimui, o tai jau skirta Jūsų vaikų džiaugsmui , kad jie ne tik nuo kalniuko čiuoždami klykuti iš džiaugsmo, bet ir kelionė iki kalniuko ar net į kalniuką būtų  smagi. Taip pat specialiai Jūsų mažiesiems galima rasti net rogučių kailiukus, vadinamus vokeliais, kurie paminkština ir pašiltina rogutes, kad vaikučiams žiemos džiaugsmai būtų dar smagesni.
Kita dalis žmonių mėgsta naujoves, tokiems internetinė parduotuvė vaikiskosprekes.lt irgi turi ką pasiūlyti - tai gamintojo "Zipfy" rogutės. Jos yra čiuožynių ir klasikinių rogučių mišinys. Šios rogutės yra itin lengvos ir manevringos, nes turi ilgą, vairuoti skirtą, vairalazdę, todėl  jos puikiai tiks Jums, bei Jūsų vyresniosioms atžaloms. Ši žiemos džiaugsmui skirta naujovė smarkiai populiarėja ne tik visame pasaulyje bet ir Lietuvoje. Ją renkasi vis daugiau ir daugiau žmonių, būtent dėl to, jog ji nėra sunki, užima ne daug vietos bei su daug mažesnė tikimybė susižeisti, nei su klasikinėmis sunkiomis, metalinėmis rogutėmis. Na žinoma, ir ši naujovė negalėjo aplenkti mažųjų, "Zipfy" sukūrė šias naujoviškas rogutes ir jiems, tai yra, mažesnį šių rogučių variantą, skirta 3- 6 metų vaikučiams. Todėl su šia naujove rogučių pasaulyje galės pramogauti visa šeima.

Na o dabar visi čiupkite rogutes ir bėkite ant kalniuko, juk būtų gaila nepasinaudoti proga, jog gyvenate toje šalyje, kur galite pasimėgauti visais keturiais metų laikais, o tarp jų žinoma ir žiema!