Dovana vaikinui

23/04/2013 14:18

Dovana-vaikinuiMetuose nėra tiek daug švenčių, tačiau galvoje nors kartą per metus iškyla klausimas: „Ką padovanoti ir kokia yra geriausia dovana vaikinui?“. Daugelis tikina, kad išrinkti dovaną merginai yra labai sunku, tačiau pirkti dovaną vyrui – taip pat yra tam tikras išbandymas.
Yra žmonių kuriemas iš karto žinai ką padovanoti, bet ir yra labai daug tokių žmonių, kurie atrodo viską turi ir vis kartoja, kad jiems dovanos pirkti išvis nereikia. Tuomet tenka spręsti tikrą galvosūkį. Išklausome visus savo draugų patarimus, perskaitome visus forumus internete, tačiau ir tai nevisada padeda, nes nėra universalios dovanos, kuri patiktų kiekvienam vaikinui. Skiriasi žmonių požiūris, nuomonės, norai, charakteris, hobiai ir t.t
Mylimam žmogui nieko negaila – tą žinome visi. Jei galėtume, tikriausiai dovana vaikinui būtų jo svajonių mašina ar tai ko jis labiausiai trokšta, bet jei kišenėje švilpauja vėjai, reikia suktis iš susiklosčiusios padėties. Juk sakoma – svarbiausia ne tai, kiek dovana kainavo, o tai, kiek ji žmogui gali reikšti. Dovana vaikinui turi būti asmeniška, tai reiškia, kad jei ir dovanojami kvepalai, dovanojami jo mėgstamo kvapo ir panašiai arba jei vaikinas yra užkietėjas Žalgirio fanas, būtų kvaila dovanoti bilietą į Lietuvos ryto varžybas.
Daugelis žmonių nori gauti praktišką dovaną tam, kad ji tikrai būtų panaudota. Šiuo metu nebėra madingi įvairūs molinukai, statulėlės, kurie būna padėti į tamsiausią lentynos kampą rinkti dulkėms. Praktiška dovana vaikinui nereiškia, kad ji yra nuobodi, kasdieninė. Ji taip pat gali būti tiek pat originali kaip ir kitos dovanos. Ir praktiškas daiktas gali turėti labai daug smagių atsiminimų ir reikšti labai daug žmogui. Smagu, kai dovana sukelia geras asociacijas. Galbūt jūs ir jūsų vaikinas praleidote nuostabų laiką, galima padovanoti ką nors, kas primins tas akimirkas.
Kad ir kaip sunku mylimam žmogui nupirkti dovaną, nes vis sukate galvą ir galvojate ar jam tiks, ar netiks, ar patiks, nepatiks, mažiausiai reiktų pergyventi dėl dovanos. Pasikliaukite savo širdies balsu ir imkite tai, ką sako ji, nes ji tai geriausiai žino. O jei nutiks tai, kad nepataikysite su dovana – nesijaudinkite, kartu su vaikinu iš to smagiai pasijuoksite, nes kai myli visiškai ne tai yra svarbu. Mažiau laiko skirkite dovanos ieškojimui ir daugiau laiko būvimui kartu. Tuomet kiekviena diena bus kaip dovana.